sintprodukt proizvodnja

O NAMA

OSNOVNE INFORMACIJE O KOMPANIJI SINTPRODUKT

Od naših skromnih početaka 2000. godine, SintProdukt posvećen je proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda od PET i HDPE plastike za širok spektar industrija. Naša predanost kvalitetu, inovacijama i zadovoljstvu kupaca su učinili da postanemo ime od poverenja u industriji proizvodnje PET i HDPE plastike.

Tokom godina, ostali smo verni našim osnovnim principima, prilagođavajući se promenljivim potrebama tržišta. Kao porodično preduzeće, dajemo prioritet vrednostima kao što su integritet, timski rad i radna etika. Naša posvećenost ovim vrednostima je podstakla kulturu saradnje, poverenja i poštovanja među našim zaposlenima, omogućavajući nam da izgradimo dugotrajne odnose sa našim klijentima i partnerima.

NA TRŽIŠTU OD 2000. GODINE

PROIZVODNJA I INOVACIJE

Inovacija leži u srcu našeg poslovanja. Stalno ulažemo u najsavremeniju tehnologiju i opremu kako bismo osigurali da naši proizvodni procesi budu efikasni, održivi i ekološki prihvatljivi. Naš tim veštih inženjera i tehničara neumorno radi na razvoju inovativnih rešenja koja zadovoljavaju rastuće potrebe naših klijenata uz pridržavanje najviših standarda kvaliteta.

SintProdukt koristi automatske duvaljke što olakšava ceo proces izrade proizvoda i čini ga ekonomičnijim. Drugim rečima, štedi vreme i novac naših saradnika.

NAŠI KLIJENTI

ŠIROK SPEKTAR INDUSTRIJA PRIMENE PROIZVODA

Naš raznolik asortiman proizvoda od PET i HDPE plastike pokriva širok spektar industrija, uključujući hranu i piće, kozmetiku, farmaceutske proizvode i još mnogo toga, a prisutnost naše ambalaže je posebno vidljiva u hemijskoj industriji. Bilo da se radi o rešenjima za pakovanje, kontejnerima ili posebno dizajniranim proizvodima, ponosni smo na našu sposobnost da obezbedimo rešenja po meri koja ispunjavaju jedinstvene zahteve svakog klijenta.

Zahvalni smo na poverenju koje su nam naši klijenti ukazali tokom godina i posvećeni smo kontinuiranom nadmašivanju njihovih očekivanja.

Razumemo važnost ličnih odnosa i prioritet su nam otvorena komunikacija, transparentnost i izuzetna korisnička usluga. Naš tim je uvek spreman da Vam pomogne i osigura da Vaše iskustvo sa nama bude prijatno.

Hvala Vam što birate SintProdukt!

sintprodukt proizvodnja