Produkcija

Glavni cilj SINTPRODUKTA a ujedno i prednost koja se na neki način izdvaja od konkurenata je težnja da se celokupan proces proizvodnje završi (zaokruži) na jednom mestu, odnosno da se posao od početka do kraja sprovede u samoj firmi. Sveobuhvatnošću procesa proizvodnje na jednom mestu postiže se bolja kontrola kvaliteta finalnog proizvoda.

Proizvodnj pogon SINTPRODUKTA konstantno investira u nove tehnologije da bi obezbedio svojim klijentima profesionalnu i brzu uslugu. Brojne nagrade i priznanja kao i duga lista zadovoljnih klijenata dokaz su kvalitetnog i profesionalnog rada. Pregled opreme koju poseduje proizvodni pogon SINTPRODUKTA ima za cilj da Vam ukaže na tehnologiju koju poseduje.

Vašu pažnju će sigurno privući širok spektar proizvoda i mogućnosti u proizvodnji ulja i maziva u oblasti grafičkog i industrijskog dizajna, mogućnosti oblikovanja pakovanja po vašem brendu koju Vam SINTPRODUKT nudi. Pored uobičajene palete proizvoda kao sto su specijalna pakovanja i idejna rešenja, raznovrsnost u upotrebi materijala i njihovoj kombinaciji koju smelo koristimo.