SUPER SHIUMA COLOR

SUPER SHIUMA COLOR

Karakteristike: Koncentrisani deterdžent savršeno uklanja masnoću i emulgira zagađenje. Zahvaljujući formiranju guste pene (efekt snežnog pokrivača), uklanja masne i uljane mrlje, smog i čestice zemlje, čisteći i dodajući sjaj površinama. Lako se pere, ne začepljuje filtere, mlaznice i pumpe, njegova sposobnost da formira penu ostaje nepromenjena čak iu tvrdom i soli bogatom vodom. Može se koristiti u instalacijama sa lukom za nanošenje pene ili upotrebom odgovarajućeg prskalice.

Način primene: Ako se proizvod koristi u automatskim instalacijama, dozator treba uvesti u razblaženi proizvod (5-10 delova vode). Kada koristite prskalicu, rastvorite se u razmeri od 1 do 25-30, a zatim, zadržavajući pritisak na 5-8 atmosfera uz konstantnu vezu sa kompresorom, rastvor nanosite ravnomerno na telo dok se potpuno ne pokrije penom.

Upozorenja: Jer alkalni proizvod, preporučuje se da se koristi u hladu na hladnim površinama, posebno u letnjem periodu. Sa koncentrovanim rastvorom da bi se izbegao dugotrajni kontakt sa aluminijumom i njegovim legurama.