SPIDER

SPIDER

Karakteristike: Novo jednokomponentno visoko koncentrovano sredstvo za čišćenje, kao i potpuno i pouzdano uklanjanje masti sa bilo koje površine. Alat je kreiran na bazi specijalnih surfaktanata koji obavljaju različite funkcije i stoga se preporučuju za čišćenje tela, odmašćivanje šasije i motora, kao i pranje tendi, točkova i aluminijumskih delova. Daje blistav sjaj, polako isparava, ima visoku moć prodiranja i pažljivo tretira premaz. Alat formira meku penu koja se lako uklanja prilikom ispiranja. U određenom rastvoru, proizvod se može koristiti kao sredstvo za penjenje za automatske instalacije za pranje, od ne ometa sledeću fazu sušenja.

Način upotrebe: Razrediti proizvod vodom na sledeći način:

• 1 do 50-80 za predpranje

• 1 do 35-50 za redovno pranje

• 1 do 8-10 za spoljašnjost motora i točkova.

Ravnomerno poprskajte rastvor od dna do vrha, ostavite neko vreme, a zatim isperite sa mnogo vode koristeći autopraonicu bez zagrevanja vode.

Upozorenja: Jer alkalni proizvod, preporučuje se da se koristi u hladu na hladnim površinama, posebno u letnjem periodu. Sa koncentrovanim rastvorom da bi se izbegao dugotrajni kontakt sa aluminijumom i njegovim legurama.