BIMER

BIMER

Specifikacije proizvoda: Visoko koncentrovani alkalni deterdžent, koji eliminiše upotrebu ručnika ili četke za pranje bilo kog tipa vozila. Proizvod je dvokomponentan, odmašćuje i čisti, djelotvoran protiv organskih ili neorganskih mrlja od masti, smoga, zemlje, tinte za pečate, mrlja od krvi i sedimenta ulja na tijelu, stranama i aluminijskim dijelovima, tkaninama, šasiji i točkovima automobila. Sadržani u sastavu surfaktanata sa visokom disperzibilnošću i sekvestranti omogućavaju proizvodu da ne izgubi svojstva čišćenja čak iu vodi sa visokim sadržajem soli. Alat se može koristiti prema procedurama koje obezbeđuje NASS kontrolni sistem za čišćenje i dezinfekciju podova i opreme pogona za preradu mesa, fabrika za kobasice i kremare.

Način upotrebe: Razrediti proizvod vodom na sledeći način:

• 1: 70-100 za pretpranje

• 1: 40-50 za redovno pranje

• 1: 6-10 za čišćenje spoljašnjosti motora, točkova i industrijske opreme

• 1: 40-60 za podove i opremu pogona za preradu mesa, fabriku kobasica i uljaru.

Ravnomerno poprskajte rastvor od dna do vrha, ostavite neko vreme, a zatim isperite sa mnogo vode koristeći autopraonicu bez zagrevanja vode.

Upozorenja: Jer alkalni proizvod, preporučuje se da se koristi u hladu na hladnim površinama, posebno u letnjem periodu. Sa koncentrovanim rastvorom da bi se izbegao dugotrajni kontakt sa aluminijumom i njegovim legurama.