O kompaniji

Politika poslovanja u Sintproduktu podrazumeva razvoj, proizvodnju i prodaju ulja i tehničkih tečnosti za potrošački, komercijalni i industrijski segment. Široka paleta SINTOL proizvoda, sa više od 170 vrsta proizvoda i 500 različitih artikala, među kojima su uz ulja za motorna vozila i ulja za poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju, ulja za industriju, različite mazive masti i tehničke tečnosti. Kvalitet ulja potvrđuju više od 30 odobrenja najpoznatijih proizvođača motornih vozila, kojim se odobrava korišćenje SINTOL ulja u njihovim vozilima i opremi. Mnogobrojna eksploataciona ispitivanja koja se vrše na motorima i opremi kod velikih potrošača, zajedno sa njihovim stručnjacima, dokazuju da SINTOL ulja, mogu da se koriste u znatno dužem intervalu od preporučenih radnih sati ili pređenih kilometara, što direktno smanjuje cenu koštanja.

Naši proizvodi se osim u Srbiji, plasiraju I u zemljama u okruženju Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Rumunija, Bugarska i Albanija. U odnosu na mnoge konkurente, SINTOL ulja, imaju najbolji odnos između cene i kvaliteta, obezbeđuju duži interval zamene, bolju zaštitu i pouzdan rad motora, uštedu goriva i duži vek motora, a s obzirom da se u proizvodnji koriste bazna ulja i aditivi renomiranih proizvođača od kojih se snabdevaju i proizvođači svetski poznatih marki, nema razlike u kvalitetu njihovih i SINTOL ulja.

Sintprodukt DOO iz Zrenjanina, kao proizvođač maziva i ostalih fluida za primenu u motorima i industriji, ima za cilj da postane ime prepoznatljivo u oblasti naftne privrede po kvalitetnom proizvodu, korektnom poslovnom odnosu sa kupcima i isporučiocima, obavljanju svojih aktivnosti na način koji će doprinositi neprekidnom unapređenju integrisanog sistema mendžmenta kvalitetom, zaštitom životne sredine, zdravlja i bezbednosti na radu. Posedujemo integrisani sistem menadžmenta. Kao jedan od lidera na tržištu Srbije, stalnim unapređenjem svojih poslovnih procesa pratimo sve zahteve proizvođača motornih vozila i drugih mašina i opreme, kao i važeće evropske standarde u oblasti naftne industrije.